top of page

vINKIT MUUTTOON

Sovi muuttopäivästä riittävän ajoissa.

Usein kuukauden viimeiset päivät varataan jo kuukautta ennen, ole ajoissa niin saat varmasti haluamasi päivän. Poikkeuksia ja peruutusaikoja saattaa tulla, kannattaa aina kysyä, joskus muutto voi onnistua jopa samana päivänä.

Yhteydenottolomakkeen täyttämällä pääset alkuun.

Apuvoimia riittävästi paikalle.

Tässä sopassa ei voi olla liian montaa kokkia, sen minkä 2 ihmistä tekee neljässä tunnissa, niin 4 ihmistä tekee kahdessa tunnissa. Huolehdi että apuvoimia on riittävästi ja kaikki henkilöt ovat paikalla muuton alkaessa. Aikaa ja rahaa säästyy.

Muista hengittää.

Muuttaminen on aina hieman stressaavaa, muista että se kestää vain hetken, parin päivän päästä tavarat on jo suunnilleen paikoillaan ja elämä jatkuu samaan malliin kuin ennenkin.

Muuton valmistelu.

Suojaa ja pakkaa tavarat mahdollisimman hyvin. Laatikot on hyvä olla päällekkäin ladottavissa, ei ylitäyteen pakattuna aukinaisina, näin tilaa säästyy parhaiten. Jätesäkkeihin vain pehmeää tavaraa, peitot, vaatteet jne.

Lipastojen ja laatikostojen laatikot ja ovet on hyvä sitoa kiinni kiristekalvolla tai teipillä, näin ovet ei aukeile kun niitä kannetaan.

Kiristekalvo maksaa pari euroa Puuilossa ja ei jätä liimajälkiä, suosittelen tutustumaan.

Tarkista ja muista varastot, häkkivarastot, pyöräkellarit.

Ei ole ihan yksi tai kaksi kertaa kun on varasto jos toinenkin unohtunut, muista tarkistaa, että kaikki tavarat tulevat mukaan myös varastoista. Varastot saadaan kyllä jälkikäteen tyhjennettyä ja siirrettyä, ei hätää.

bottom of page